website icoon computer cirkel

Op zoek naar een creatieve website die gebruiksvriendelijk is, inhoudelijk compleet en jouw onderneming of vereniging vertegenwoordigt op het wereldwijde web? Samen bekijken we de mogelijkheden en ik maak voor jou het gewenste ontwerp.

contacteer mij
OF BOEK HIER METEEN JE GRATIS VIDEOGESPREK

Een website is jouw digitale visitekaartje!

Ik creëer voor jou een visuele personificatie van jouw onderneming of vereniging, waar jouw doelgroep hongerig naar is. Eén die technisch en structureel perfect in orde is, maar vooral: een website die tot meetbare resultaten leidt. Zoek je iets modern? Of ben je eerder fan van de klassieke stijl? Op basis van jouw noden en wensen, kun je je eigen website professioneel laten ontwerpen.

Andere voordelen van een goede website

Een website is nog veel meer dan een digitaal visitekaartje. Het is de kern van jouw online (en zelfs offline) communicatie. Je website is onlosmakelijk verbonden met je andere bedrijfscommunicatie.

Een krachtige website moet je klanten als het ware aanzetten om bij jou tot actie over te gaan. Daarom moet het niet alleen visueel mooi zijn, maar moet een website ook duidelijk, minimalistisch en efficiënt zijn.

Wees actueel

De gemiddelde klant die vandaag de dag  jouw website bezoekt is erg veeleisend. Alles moet snel en flexibel gaan. Informatie moet relevant en gemakkelijk te vinden zijn.

Heb je al een website?

Het zou zomaar kunnen dat je reeds een website hebt voor je onderneming of vereniging. Bij mij kun je een gratis analyse laten maken hoe we je website qua design, structuur en efficiëntie kunnen verbeteren.

ja, ik wil advies

Het ETERNITY-stappenplan voor jouw website

  • Ik luister grondig naar je wensen en verwachtingen.

  • Op basis van jouw informatie, leg ik de structuur vast.

  • Als ik de structuur ken, wordt dit in een ontwerp gegoten dat rekening houdt met jouw huisstijl.

  • Heb je het ontwerp goedgekeurd? Dan gaan we over tot de technische afwerking van je website.

Ik wil graag advies

STAP 1  →  STAP 2  →  STAP 3  →  STAP 4

Terug naar het overzicht