Om je onderneming of vereniging op een goede manier en professioneel in de markt te zetten, heb je een pakkende naam en herkenbaar logo nodig. Het zijn de eerste, belangrijke stappen in het creatieproces van je branding.

contacteer mij
OF BOEK HIER METEEN JE GRATIS VIDEOGESPREK

In het begin was er niets… dan een goede naam!

Wil je jouw onderneming stevig in de markt zetten? Dan heb je een goede naam nodig! Ik help je met veel plezier bij het bedenken van een naam van je bedrijf of vereniging. Vervolgens giet ik dit aspect in de juiste vorm. Vooraleer ik mijn creatieve brein aan het werk zet, zit ik liefst eerst samen met jou rond de virtuele tafel tijdens een gratis (video)gesprek. Ik wil namelijk zo veel mogelijk weten over jou en je bedrijfsvisie.

Wat zijn je doelen en doelgroepen? Wat beloof jij je klanten? Waarom moeten ze bij jou kopen en niet bij een ander? Eens we dit in kaart hebben gebracht, bekijk ik hoe we dit kunnen vertalen in een unieke, maar vooral duurzame bedrijfsnaam.

En toen ontstond er een logo

Vroeger waren merk- of bedrijfsnamen vaak simpelweg de namen van de oprichters of beschreven ze heel specifiek het aanbod, maar over het algemeen gaan té beschrijvende namen niet lang mee omdat het productaanbod in de loop der jaren steeds kan veranderen. Bij ETERNITY gaan we samen voor een naam en logo die onvergankelijk en tijdloos zijn. Kies voor een naam die beantwoordt aan de behoeften van je klanten. Het ook belangrijk dat de naam op juridisch vlak juist zit. Hoe origineler, hoe beter je naam beschermd is.

Wil je ondersteuning bij het ontwikkelen van je merknaam? Aarzel dan niet om advies te vragen. Heb je al een bedrijfsnaam of logo? Ga dan naar Stap 2.

ja, ik wil advies

ETERNITY zet in op perfectionisme, creativiteit en discipline

Ga nooit zelf aan de slag met het creëren van een logo. Het ontwerpen van een logo vereist kennis van de psychologie achter kleuren en letters. Laat mij als enthousiaste creatieveling los op de totstandkoming van je logo en vermijd online-shops en websites die logo’s voor een appel en een ei aanbieden.

Het logo is vaak het eerste wat de buitenwereld van je onderneming ziet. Het is dan ook zeer voornaam dat je hiermee meteen in het oog springt. Met een krachtig logo zien je klanten namelijk dat je een professionele ondernemer bent. Een goed logo verhoogt dus het vertrouwen bij je doelpubliek. Het is ook belangrijk dat het herkenbaar is.

De 5 ETERNITY-kenmerken voor een professioneel logo

  • Onvergankelijk: het logo is duurzaam en bestendig.

  • Tijdloos: het logo trotseert de tand des tijds en is te allen tijde actueel.

  • Typerend: het logo is op maat gemaakt en past perfect binnen je branche of niche.

  • Doelmatig: het logo is technisch kwalitatief en kan overal worden toegepast.

  • Aanlokkelijk: het logo is attractief en spreekt direct je doelgroep aan.

ik wil graag advies

STAP 1  →  STAP 2  →  STAP 3  →  STAP 4

Terug naar het overzicht