Ben je een ondernemer?
Ben je op zoek naar een professionele branding?

Laat mij jouw verhaal vertellen.

ik wil advies

 

Grafisch ontwerp & webdesign voor ondernemers die een topbranding willen neerzetten en zich hiermee willen onderscheiden van anderen.

Onze missie?
Tijdloos en duurzaam design creëren tegen een ultrasnelle en professionele service,
zodat jij als ondernemer op beide oren kunt slapen.

Je kunt bij ons terecht voor een professioneel logo, huisstijl, drukwerk, webdesign, teksten, PowerPoint-presentaties en Keynotes, en zo veel meer …

Je wordt met de grootste zorg verder geholpen: van logo-ontwerp tot een volledige visuele identiteit van je onderneming. Maar ook 1-op-1 adviesgesprekken behoren tot de mogelijkheden. Dit allemaal om  je onderneming vooruit te helpen en het verschil te maken in een digitaal tijdperk waarin branding de doorslaggevende factor wordt.

Maar… wat is ‘branding’?

Branding of merkidentiteit is de manier waarop je jouw verhaal en jouw waarden vormgeeft in je onderneming. Dit heeft betrekking op je bedrijfsnaam, je logo, je huisstijl, drukwerk en je website.

Lesley Vandael, Design Manager

Ik ben als grafisch ontwerper en webdesigner gespecialiseerd in het creëren en uitwerken van ideeën voor verschillende digitale projecten. Dat betekent: van logo’s ontwerpen tot teksten schrijven. Maar ook: van drukwerk, websites, sociale media en infographics, tot de realisatie van jouw eigen unieke branding.

In mijn ontwerpbureau krijgt jouw onderneming de uitstraling die het verdient. Een professioneel en tijdloos design, en dat helemaal op maat van jouw bedrijfsidentiteit.

Creativiteit en vrijheid gaan bij ETERNITY hand in hand. Ongeacht jouw wensen, haal ik alles uit de designkast. Jouw ontwerpen worden zorgvuldig en compleet afgeleverd tegen een snelle en professionele 1-op-1 service.

✅ Mijn belofte aan jou: je betaalt alleen indien je tevreden bent!

ik wil advies

MIJN MISSIE

Mijn naam is Lesley Vandael. Als zaakvoerder en Design Manager van ETERNITY begeleid ik je graag op de weg naar professionele branding of technische support!

Al van jongs af aan ben ik bezig met alles wat met grafisch ontwerp te maken heeft. Wat begon als wat simpele flyers maken voor verjaardagsfeestjes, ontwikkelde zich tot de creatie van professionele websites, huisstijlen, logo’s, etc…

Alles start met één idee…

Take up one idea. Make that one idea your life. Think of it, dream of it. Live on that idea. Let the brain, muscles, nerves, every part of your body be full of that idea, and just leave every other idea alone. This is the way to succes. 

Swami ViveKananda

Ik volgde talloze opleidingen waarin ik leerde dat alles start vanuit je mindset, je eigen denken. Ook leerde ik dat succes voortvloeit uit een brandend verlangen voor de dingen die je doet. Sindsdien heb ik van grafisch ontwerp mijn levensmissie gemaakt. Naast ontwerpen, bied ik ook copywriting, advies en ondersteuning aan ter aanvulling van de opbouw van jouw onderneming of vereniging.

Ik begeleid jou met veel plezier naar jouw eindresultaat!

Wat heb je nodig?

1. Naam & logo

2. Huisstijl

3. Drukwerk

4. Website

Je complete branding

Grafisch ontwerp & webdesign,
van idee tot aflevering.

bekijk het overzicht

Klantenrecensies

Ik ben zeer tevreden over mijn logo! Lesley kijkt naar de persoon en de onderneming achter het logo, denkt mee en levert een professionele en snelle service!

Vanessa De Clercq, Vanessa De Clercq - Life Coach & Teacher

Door de hulp van Lesley kreeg ik het logo dat ik in gedachten had voor mijn zaak. De service was snel , correct en elk detail werd aangepakt. Een toffe samenwerking! Bedankt Lesley.

Tamara Machiels, HairTales

Lesley heeft mijn logo ontworpen en begreep onmiddellijk wat ik wou. Dankzij zijn empathische gave kon hij zich in mijn schoenen plaatsen om zo men visie concreet te maken en te digitaliseren. Hij stelt genoeg vragen en bleef het corrigeren totdat het volledig naar mijn zin was. Een echte aanrader! 💪👌

Maarten Van Leugenhaeghe, Regenerate

Dank je wel voor de professionele en leerrijke uitleg!! Fantastisch hoe begripvol en geduldig deze kerel is 👌🏼 Echt een aanrader!!!

Tommy Venken, Wellness by Tommy

Heel tevreden over mijn logo! Lesley denkt mee en begeleidt je door het hele proces. Werkt snel, nauwkeurig en correct! Dank je wel Lesley voor de goede service en advies.

Joke Diepvens, Body Mind Release Kempen

Lesley is zeer betrokken bij het resultaat dat jij wilt halen! Hij is technisch en grafisch goed onderlegd en denkt helemaal met jou mee!

Johan Willems, Better Life Coaching

Graag wil ik Lesley bedanken voor mijn super mooi logo te maken. Hij heeft een enorme inspiratie. Hij weet en voelt wat de persoon wil. Dit heb jij heel mooi gedaan. Ben Super tevreden van je werk. Dankjewel wens je nog heel veel succes.

Ik vind het een hele fijne samenwerking met Lesley. Hij denkt mee en zorgt telkens weer voor de gepaste oplossing. Dank je wel hiervoor.

Lesley is an amazing graphic designer! He took a sketch of an idea – and I can’t draw – and turned it into a valuable money making tool for me. I highly recommend his services.

Recent werk

Portfolio