Branding is de kunst om je merk op een unieke en creatieve manier sterk in de markt te zetten.

bekijk het ETERNITY stappenplan

Wees zélf de rots in je branding!

Ieder mens heeft zijn eigen unieke identiteit. Voor ondernemingen geldt dat principe evenzeer! Branding is de unieke bedrijfsidentiteit die jou op een sterke, duurzame en professionele manier in de markt zet.

Is je imago de perfecte reflectie van jouw bedrijfsidentiteit? Wie je als bedrijf bent, kan je op verschillende manieren duidelijk maken aan de buitenwereld: via uiterlijke kenmerken, wat je communiceert (de boodschap) én je gedrag (je acties).

De creatieve vormgeving is uiteraard het meest zichtbare onderdeel. Deze omvat in eerste instantie je logo en huisstijl. Deze moeten aangeven waarvoor jij staat als ondernemer, en spelen bovendien een belangrijke rol in het aantrekken van jouw klanten. Ook andere visuele componenten zoals de aankleding, de look & feel binnen het bedrijf, het drukwerk, enz. maken onderdeel uit van je bedrijfsidentiteit en dus je branding.

Je grafische vormgeving vormgeving weerspiegelt je imago als ondernemer naar de buitenwereld toe.

Is er een kloof tussen wie je als ondernemer werkelijk bent en hoe je op dit moment overkomt (imago) bij je klanten? Dan is het tijd om je branding aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan.

Bij ETERNITY doorloop je 4 stappen, op weg naar een professionele en duurzame branding voor je onderneming of vereniging:

Stap 1

naam en logo icoon lamp cirkel

Stap 2

huisstijl icoon pen schrijven cirkel

Stap 3

drukwerk icoon printer cirkel

Stap 4

website icoon computer cirkel

Na de ontwikkeling van een duidelijke visuele identiteit (naam, logo en huisstijl) zet ik jouw identiteit in de markt. Ik help je jouw visie, waarden en persoonlijkheid op een duidelijke en inspirerende over te brengen op je klanten.

contacteer mij
OF BOEK HIER METEEN JE GRATIS VIDEOGESPREK